FAIL (the browser should render some flash content, not this).

HOSTING!

CARACTERISTICI !!! Bookmark and Share

Un plan UNIC, FLEXIBIL !!! Am inclus în planul de găzduire WebRo tot ce îţi trebuie pentru a-ţi lansa şi dezvolta site-ul. Iată ce primeşti:

Spatiu pe disc
 - 600 Mb

200 MB site + 200 MB baze de date + 200 MB E-mail.
Fişiere html standard, imagini, fişiere multimedia, fişiere FTP anonime, mesaje de email, script-uri CGI şi multe altele sunt toate stocate pe disc. Nu mai ai spaţiu? Obţine mai mult printr-o simplă modificare a planului tău de hosting!


Subdomenii
 - Nelimitat

Organizează conţinutul site-ului tău în oricare subdomenii doreşti. Sunt incluse gratuit, în pachetul tău de servicii de găzduire.

Domenii gazduite
 - Nelimitat

Indiferent dacă ai nevoie de găzduire pentru un site sau 1000, poţi să le administrezi pe toate pe un singur cont.

Ftp Server
 - Imbunătăţit

Ai acces nelimitat la contul tău 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Astfel poţi să creezi, modifici sau să-ţi întreţii site-ul în orice moment din zi sau noapte şi dispui de un număr nelimitat de conturi FTP.

Trafic
 - Nelimitat
Oricâte imagini, videoclipuri, fişiere audio sau mesaje de email ai utiliza, nu vei atinge niciodată limita de trafic. Impreună cu furnizorii noştri naţionali şi internaţionali de lărgime de bandă, iţi oferim trafic nelimitat.

Domenii parcate
 - Nelimitat

Această optiune iti permite sa creezi oricâte nume de domenii parcate doreşti.


Bază de date MySQL
 - Versiunea 5.0

Baza de date MySQL e găzduită pe un server dedicat, ce asigură o procesare mai rapidă a datelor, şi poate fi accesată de un număr nelimitat de utilizatori.


PHP
 - Versiunea 5.2

Serviciul de găzduire web este sigur fiindcă fiecare pachet de servicii de hosting are alocat propriul mediu PHP.

 

Extensii Front Page
 - NOU
Proiectează-ţi propriul website cu Microsoft FrontPage. Oferim gratuit extensii FrontPage 2002 (şi ediţiile anterioare), precum şi majoritatea celorlalte programe de dezvoltare web, inclusiv Macromedia Dreamweaver, Adobe GoLive şi NetObjects Fusion.

Customizarea erorilor
 - NOU
O pagină tip 404 apare de fiecare dată când un vizitator Web accesează un URL inexistent sau apasă pe un link greşit. Instrumentele iţi permit să personalizezi pagina de eroare 404 direcţionând vizitatorii către pagina corectă.

Unelte administrare site
 - NOU

În plus, primeşti aplicaţiile şi programele care transformă administrarea website-ului tău într-o sarcină usoară şi plăcută.

Oferta GENERALA webROMANIA.ro Download OFERTA webROMANIA.ro in format PDF Detalii

Hosting! Daca sunteti interesati de WebHosting, va rugam sa ne contactati: hosting [at] webro.us sau click aici