FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Echipa webROMANIA.ro ofera servicii in domeniul IT. Ne ocupam de realizarea site-urilor web, cat si de administrarea acestora, dar si de promovarea lor. Daca doriti ca afacerea dvs. sa fie cunoscuta si pe Internet, folositi serviciile webROMANIA.ro. mai mult

Ne gasiti si pe WAP de pe telefonul mobil la adresa:
WAP.WebRo.us

PROMOVARE Bookmark and Share

Promovare?

Promovarea site-urilor pe internet se poate face in multiple moduri, unele care necesita plati constante, alte care necesita plati doar initial si altele care sunt gratuite. Promovarea poate fi facuta intr-un mod targetat (cum sunt reclamele Google sau optimizarea site-urilor pentru cautari) sau poate fi facuta mai putin targetat (publicitate pe un anumit site prin bannere). Avem experienta atat in promovarea pe situri cat si in campaniile de promovare prin reclame Google AdWords.

Promovare site! Diverse metode!

Exista diverse metode de promovare a unui site, metode ce se aleg in functie de rezultatele asteptate:
• Daca se doresc rezultate imediate, se va alege o metoda platita (Reclame pe site sau Reclame Google)
• Daca se doresc rezultate pe termen lung, fara o investitie initiala, se va merge pe optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare.


Promovarea prin reclame platite

Promovarea site-urilor prin reclamele platite aduce rezultate imediate, vizitatorii altor site-uri ajungand pe site-ul promovat prin clickuri pe reclamele de pe acele site-uri (Bannere, Reclame text, Filmulete Flash). Exista doua tipuri de taxare: CPM (taxarea la mia de afisari pentru bannere) si CPC (taxarea la click primit pe reclama).


Promovarea prin optimizare SEO

Prin optimizarea SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare, site-ul va fi gasit de vizitatori prin cautari in motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc). In mod normal, acest tip de promovare nu ar trebui sa lipseasca nici unui site, fiind cea care ar trebui sa aduca in jur de 80% din totalul vizitatorilor sitului. Cititi mai mult despre optimizare pentru motoarele de cautare.