FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Echipa webROMANIA.ro ofera servicii in domeniul IT. Ne ocupam de realizarea site-urilor web, cat si de administrarea acestora, dar si de promovarea lor. Daca doriti ca afacerea dvs. sa fie cunoscuta si pe Internet, folositi serviciile webROMANIA.ro. mai mult

Ne gasiti si pe WAP de pe telefonul mobil la adresa:
WAP.WebRo.us

Reclame pe google Bookmark and Share

Ce sunt reclamele GOOGLE?

- sunt anunturi de tip text sau grafice (bannere) care sunt afisate in partea dreapta a paginii de cautare Google, sub denumirea "linkuri sponsorizate" sau sunt afisate pe site-urile partenere Google sub denumirea "anunturi Google"

 • se plateste doar pentru click pe reclama (adica pentru vizitator)
 • buget flexibil - se poate cheltui o anumita suma pe zi
 • performanta buna cost/vizitator
 • costuri medii ce permit pana la 10.000 vizitatori pentru 100 USD, in functie de cuvintele cheie targetate

 • Promovare site prin reclame GOOGLE Firma noastra ofera de acum, pe langa optimizare si promovare SEO si posibilitatea promovarii afacerii Dumneavoastra prin intermediul reclamelor platite de tip anunturi text sau bannere grafice.

  Ce sunt reclamele GOOGLE?

  Reclamele Google sunt reclame de tip text care apar in parte dreapta a paginii pentru cautarile pe Google, sub denumire "linkuri sponsorizate", sau apar pe site-urile partenere Google sub titlul "Anunturi Google". Reclamele sunt afisate in partea dreapta a paginii in functie de fraza cautata de utilizator sau de continutul paginii pentru site-urile partenere. Astfel reclamele vor fi in tema cu ceea ce utilizatorul cauta, Dvs. avand astfel sansa de a primi pe site un vizitator interesat de produsele/serviciile oferite de Dvs.


  Cum functioneaza?

  Reclamele sunt afisate pe site-urile partenere sau in partea dreapta a paginii Google pentru cautari, ele putand astfel fi vizualizate de utilizatorii de internet. La un click pe una dintre reclamele Dvs., vizitatorul este directionat catre site-ul Dvs.


  Cat costa?

  Plata pentru reclamele Google se face doar pentru un click pe anunt, adica pentru un vizitator pe site si ea difera in functie de cuvantul cheie ales pentru anunt. In medie, un click porneste de la 5-6, ceea ce inseamna ca pentru un dolar se pot primi pana la 20 de vizitatori. Un calcul simplu arata ca pentru 100 USD se pot primi pe site pana la 2000 de vizitatori interesati de produse/serviciile site-ului.
  Un calcul simplu si realist arata ca, daca 2% din vizitatorii site-ului cumpara un produs/serviciu, atunci sunt 40 de cumparari pentru 100 USD platiti, ceea ce inseamna ca cele 40 de comenzi trebuie sa aduca un profit mai mare de 100 USD cheltuiti pentru ele.


  Suma minima pentru reclama

  Suma minima pentru o campanie de reclame este de 50USD, iar aceste fonduri pot fi setate sa se cheltuiasca pe parcursul mai multor zile. Se poate seta suma care se doreste a fi cheltuita pe zi. In momentul in care fondurile se epuizeaza, reclamele nu vor mai aparea.


  Cand pot incepe reclamele?

  Se poate incepe imediat, durata de activare a unei campanii de reclame fiind de circa 30 minute.


  Cum pot vizualiza rezultatul reclamelor?

  Rezultatele campaniei de reclame pot fi vizualizate prin analiza traficului de pe site-ul Dvs. Cele mai multe site-uri care ofera servicii de analiza a traficului, ofera si posibiliatatea de a vedea de unde au ajuns pe site vizitatorii (trafic.ro, statistics.ro, gtop.ro, etc.).


  Cum pot beneficia de reclamele GOOGLE?

  Pentru a incepe o campanie de reclame pe Google, este suficient sa ne contactati la adresa de e-mail office [at] webro.us sau la datele de contact din pagina contact . Va emitem factura iar dupa inregistrarea platii in contul nostru, campania Dvs. va incepe in maxim 24 ore. Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie prin e-mail.