FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Termeni si conditii: Bookmark and Share

Pentru:
webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ro

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Continutul site-urilor www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a webROMANIA.ro.

Materialele publicate si continutul www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ro nu pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

webROMANIA.ro nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ro, www.webdirector.us.

webROMANIA.ro isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ros in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

webROMANIA.ro nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ro.

webROMANIA.ro nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.ro.

webROMANIA.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.webromania.ro, www.webro.us, www.wdh.r.

webROMANIA.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-urilor.

E-mail: office [at] webro.us